Odgušenje sudopere, WC šolje, kade, lavaboa, slivnika, glavnih vertikalnih i horizontalnih cevi

U slučaju da Vam je potrebno odgušenje sudopere, WC šolje, kade, lavaboa, slivnika, glavnih vertikalnih i horizontalnih cevi, Moj Vodoinstalater Beograd je tu za Vas. Primenom najsavremenije opreme vrši se mašinsko odgušenje kanalizacionih cevi, brzo i efikasno. U slučaju teških zagušenja koristi se najsavremeniji Woma sistem koji pod visokim pritiskom odgušuje i čisti cevi.

Još jedna usluga koju nudi Moj Vodoinstalater jeste snimanje kanalizacionih cevi kamerom. Na taj način mogu se dobiti precizne informacije šta je dovelo do zagušenja cevi i gde se nalazi problem koji treba rešiti.

Ako su instalacije u Vašem kupatilu ili kuhinji dotrajale, Moj Vodoinstalater pruža usluge zamene starih instalacija vodovoda i kanalizacije i postavku novih, kao i montažu sanitarnih delova. Takođe, vršimo kompletne adaptacije kupatila sa željom da se stvori prostor iz Vaših snova.

Bilo da je reč o stambenom ili poslovnom objektu, problem zagušenja kanalizacije može biti jako nezgodan po stanare, odnosno korisnike objekta. Imajući u vidu da takav problem onemogućava ljudima normalno ili uobičajeno funkcionisanje, zatim rad u prostoru i slično, ovaj problem baš zbog toga spada u red hitnih intervencija.

Kada dobijemo poziv klijenta baš zbog ovog problema onda to za nas znači da se moramo po hitnom postupku pojaviti na njegovoj adresi. Kako na terenu već uveliko imamo naše vodoinstalatere, u ovakvim slučajevima kada nastane zagušenje kanalizacije, šaljemo najbližeg vodoinstalatera.

Za odgušenje kanalizacije koristimo nekoliko uspešnih metoda. Za svaku od njih postoji poseban i adekvatan alat i instrumenti koji nam omogućavaju da posao odgušenja kanalizacije obavimo lako, kvalitetno i da svojim radom doprinesemo da se problem više ne pojavljuje.

Zapravo najviše smo intervencija imali do sada po pitanju odgušenja kanalizacije baš u slučajevima kada je ovaj posao u prethodnom periodu vrlo loše odrađen od strane drugih vodoinstalatera i zbog toga se pojavljivao iznova i iznova.

Zato kada uočite da je došlo do manjeg ili većeg obima zagušenja knalizacije, nemojte čekati i dozvoliti da vreme prolazi jer to može samo uvećati problem. Pozovite nas odmah kada uočite neke nepravilnosti a mi ćemo dati sve od sebe da budemo u kratkom roku na vašoj adresi.

Kada god da nastupi problem zagušenja kanalizacije, nemojte se ustručavati da nas pozovete. Bilo da je reč o kasnim poslepodnevnim satima, prazničnim i neradnim danima i slično. Mi smo vam za sve vodoinstalaterske usluge među kojima je i odgušenje kanalizacije na usluzi svakoga dana.

Kada je reč o cenama ove naše usluge, one su i više nego skromne i pristupačne. Proverite i vi zašto nam je toliki broj ljudi sa teritorije Beograda ukazao poverenjeza mnoge vodoinstalaterske usluge među kojima je i odgušenje kanalizacije.