Odgušenje vertikale

Odgušenje vertikale se najčešće radi u stambenim zgradama sa više spratova. Odgušenje vertikale vršimo 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Dostupni smo za sve praznike, tokom cele godine. Zagušenje vertikale je najčešći problem koji se odnosi na celu zgradu. Nesavesnim bacanjem pelena i vlažnih maramica kao i ostalih predmeta, mogućnost zagušenja se sve više povećava. Odgušenje vertikale je dostupno kako fizičkim tako i pravnim licima, poslovnim zgradama… Pored odgušenja fekalne vertikale, vršimo i odgušenje kuhinjske vertikale.

Šta je prvi pokazatelj da je došlo do zagušenja vertikale? Ono što vam može biti jasan znak jeste izlivanje vode na primer u WC šolju. Ovakva posledica zagušenja nije ni malo prijatna. Zapravo mnogo je problema koje ovakav vid zagušenja uzrokuje. Osim neprijatnih mirisa koji se šire prostorom usled zagušenja, poseban problem jeste što izlivanje takvih voda nije nikako dobar po higijenskim standardima. I još je mnogo loših posledica zagušenja vertikale o kojima bi moglo dugo da se piše.

Problem zagušenja vodovodnih cevi podrazumeva angažovanje veoma iskusnih vodoinstalatera koji su upoznati sa problematikom, kao i najboljim načinima za rešavanje istog. Kako bi se posao odgušenja obavio kako treba potrebno je imati profesionalne vodoinstalatere, koji će preduzeti konkretne i efikasne mere za kratak vremenski period. Ujedno jako je važno da se ovaj problem ne navrati nakon dolaska vodoinstalatera.

Ako želite da sve navedeno bude i ispunjeno, onda smo mi pravo rešenje za vas. Mi smo tim iskusnih vodoinstalatera koji se svojim poslom bave i više od decenije. Nama nije stran nijedan problem sa kojima se klijenti suočavaju u kupatilima ili sa uređajima i slivnicima u kuhinji. Pa tako nije nam strano ni rešavanje hitnih problema, među kojima je i zagušenje vertikale.

Zagušenje vertikale smo uvrstili u hitnu intervenciju jer je zaista reč o problemu koji je se mora rešiti hitno i profesionalno.

Ono što je pravi pokazatelj da je došlo do zagušenja velikog inteziteta, odnosno zagušenja vertikale, jeste konstantno izlivanje vode u slivnicima. Osim što voda ne otiče kako bi trebalo, ukućani nisu u mogućnosti da normalno koriste sanitarne uređaje ili sudoperu a pri tome ni neprijatni mirisi nisu izostavljeni. Celokupan prizor može da bude jako loš i zato ne čekajte ni tren već odmah nakon uočavanja i prvih pokazatelja pozovite nas i šaljemo vam ekipu najbližu vašoj adresi.

Kako ne biste iz jednog problema prešli u još veći kakve su na primer poplave, važno je da vam ovaj posao obavi neko zaista po hitnom postupku.

Mi koristimo nekoliko metoda koje su se tokom našeg višegodišnjeg poslovanja pokazale veoma efikasno. U zavisnosti od inteziteta zagušenja vertikale, odgušenje vršimo mašinski uz korišćenje posebnih kamera kojima se utvrđuje status cevi nakon odgušenja. Nakon utvrđivanja da je posao korektno obavljen i da su cevi prohodne, tada se i posao zaključuje.

Odgušenje vertikale objekata