24 časa dnevno

24 časa dnevno

24 časa dnevno

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Na raspolaganju smo vam za sve vrste hitnih intervencija na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 24 časa dnevno na celoj teritoriji Beograda. Pored odgušenja kanalizacionih cevi primenom najsavremenijih mašina, domen rada obuhvata i usluge adaptacije kupatila, kao i postavku novih instalacija vodovoda i kanalizacije.

Da li je u pitanju kvar u Vašem kupatilu, kuhinji ili glavnoj vertikali u zgradi, Moj Vodinstalater Vam pruža kompletne vodinstalaterske usluge.

Potvrda kvaliteta našeg rada je veliki broj zadovoljnih klijenata na teritoriji celog Beograda.

Zašto izabrati nas

Naše usluge

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i primenom savremene opreme, Moj Vodoinstalater Beograd pruža usluge mašinskog odgušenja sudopera, WC šolja, kada, lavaboa, slivnika, glavnih vertikalnih i horizontalnih cevi. U slučaju teških zagušenja koristi se najsavremeniji Woma sistem koji pod visokim pritiskom odgušuje i čisti cevi.

Ukoliko se javi problem prilikom odgušenja kanalizacionih cevi, Moj Vodoinstalater Beograd vrši usluge snimanja cevi kamerom, u cilju precizne dijagnostike. Primenom savremene opreme u mogućnosti je da brzo i lako utvrdi stanje u kome se nalazi kanalizaciona mreža, odnosno šta je izazvalo zagušenje i da li je došlo do oštećenja cevi.

Kada poželite da preuredite Vaše kupatilo ili kuhinju i zamenite dotrajale instalacije, Moj Vodoinstalater nudi kompletan remont i adaptaciju: zamena i popravka instalacija, postavka novih kanalizacionih i vodovodnih instalacija, montaža sanitarnih delova…

Vodoinstalater

Pozovite za više informacija

Tu smo za vas 24 časa za sve vodoinstalaterske intervencije!